Çipura Buğulama (24 ay)

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Bebek Mamaları Bölümünden Çipura Buğulama (24 ay) ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    LoveNess
    Bayan Üye
    Reklam

    Çipura Buğulama (24 ay)

    Reklam



    Çipura Buğulama (24 ay)

    Forum Alev
    MALZEMESİ
    1 adet çipura
    1 adet patates
    1 adet havuç
    1 adet domates
    1 adet kuru soğan
    2 yemek kaşığı zeytinyağı
    1/2 adet limonun suyu
    Tuz

    HAZIRLANIŞI:
    Zeytinyağı ile halka doğranmış soğanı, küp doğranmış patatesi ve havucu kavurun, ince doğranmış domatesi ekleyip, balığı buhar sepetine yerleştirin. Üzerine tuz ve limon suyunu gezdirin. Bir kahve fincanı su ekleyin. Kapağını kapatın ve altında sosu ile 5 dk. pişirip servis yapın.




  2. 2
    VESLiHAN
    Bayan Üye

    Cevap: Çipura Buğulama (24 ay)

    Reklam



    Bebeklerin biraz büyümeleri halinde balık yemeleri onların protein ihtiyaçları ve gelişmeleri açısından önemlidir.Özellikle deniz balıklarını ve taze olanları tercih etmek gerekir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi