Hünkâr Tarhana Çorbası Tarifi - Hünkâr Tarhana Çorbası Nasıl Yapılır?

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Çorbalar Bölümünden Hünkâr Tarhana Çorbası Tarifi - Hünkâr Tarhana Çorbası Nasıl Yapılır? ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    aysacan00
    Usta Üye
    Reklam

    Hünkâr Tarhana Çorbası Tarifi - Hünkâr Tarhana Çorbası Nasıl Yapılır?

    Reklam



    Hünkâr Tarhana Çorbası Tarifi - Hünkâr Tarhana Çorbası Nasıl Yapılır?

    Forum Alev
    Hünkâr Tarhana Çorbası Tarifi - Hünkâr Tarhana Çorbası Nasıl Yapılır?

    350 gr süzme yoğurt
    1 bayat ekmek
    2 dilim bayat ekmek
    3 su bardağı et suyu
    50 gr tereyağı
    Tuz, kırmızı tozbiber



    Yoğurda 1 bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin.Karışımı 8 saat bekletin.Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın.Tuz serpin.Et suyunu yavaş yavaş ekleyip karıştırarak pişirin.

    İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın.Tereyağını tavada kızdırıp ekmekleri kızartın.Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı tozbiber serpin.Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın.




  2. 2
    BAKİYE
    Bayan Üye

    Cevap: Hünkâr Tarhana Çorbası Tarifi - Hünkâr Tarhana Çorbası Nasıl Yapılır?

    Reklam



    Tarhana üzerinde bir çok araştırma yapılmıştır. Eskiden neredeyse her gün tüketilen ve hastalıkta içilen çorba vücudu mikroplara karşı koruyan vitamin ve mineraller içerdiği ortaya çıkmıştır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 2 kişi