SOMON BALıĞı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Deniz Ürünleri Bölümünden SOMON BALıĞı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    SOMON BALıĞı

    Reklam



    SOMON BALıĞı

    Forum Alev
    SOMON BALıĞı

    MALZEMELER

    MALZEMELER :

    1 adet somon balığı
    1/5 paket tereyağ


    HAZIRLANIŞI

    Somon balığını önce uzunlamasına ikiye daha sonra da dörde bölün. Geniş bir tavada tereyağ eritin. Somonlar çok kısık ateşte ağır ağır pişirilir. Pişerken tavanın üzerine kapak konulması gereklidir ki buharıyla güzel koksun. Sıcak servis yapılır
    .



  2. 2
    ZİREGÜL
    Bayan Üye

    Cevap: SOMON BALıĞı

    Reklam



    Tat olarak ve besin olarak ağır bir yiyecek olmayan balık her yaş gurubunun rahatlıkla tüketebileceği bir besin kaynağıdır. Balık ne kadar tüketilirse vücudun ihtiyacı o kadar karşılanmaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi