Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI / Rus mutfağı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Dünya Mutfakları Bölümünden Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI / Rus mutfağı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI / Rus mutfağı

    Reklam



    Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI / Rus mutfağı

    Forum Alev
    Kiev Tavuğu / Rus mutfağı
    Malzemeler :
    4 parça tavuk göğsü
    3 çorba kaşığı tereyağı
    1 su bardağı galeta unu
    1 çay bardağı un
    1 demet maydanoz
    2 yumurta
    1 limon
    Sıvı yağ
    Tuz, karabiber

    Hazırlanışı :
    Piliç göğüslerini bir bıçak yardımıyla açtıktan sonra inceltmek için dövün ve üzerine tuz, karabiber serpin.

    Bir kapta çırparak hazırladığınız tereyağı, maydanoz, limon suyu karışımını tavuk parçalarının arasına yarım çorba kaşığı kadar koyup, tavukları rulo yapın ve buzluğa atıp bir saat kadar donmasını bekleyin.

    Buzluktan çıkardığınız tavukları sırasıyla una, yumurtaya ve galeta ununa bula***** bol kızgın yağda kızartın.



  2. 2
    NİSA
    Üye

    --->: Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI / Rus mutfağı

    Reklam



    paylaşım için çok teşekkürler Hakan







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi