Zeytinli Fasulye (Zeytinyağlı)

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Dünya Mutfakları Bölümünden Zeytinli Fasulye (Zeytinyağlı) ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    HARBİKIZ
    Bayan Üye
    Reklam

    Zeytinli Fasulye (Zeytinyağlı)

    Reklam



    Zeytinli Fasulye (Zeytinyağlı)

    Forum Alev
    Zeytinli Fasulye (Zeytinyağlı)

    1 kg. taze fasulye
    4 diş sarımsak
    2 çorba kaşığı salça
    1,5 çay bardağı zeytinyağı
    2 su bardağı su
    tuz

    Tencereye zeytinyağı konur, ince kıyılmış sarımsak eklenir, 2-3 dakika kavrulur, üzerine temizlenmiş, dilinmiş taze fasulye eklenir, 1 su bardağı su katılır, tencerenin kapağı kapalı olarak orta ateşte 20 dakika kadar pişirilir, diğer tarafta 1 su bardağı su ve salça karıştırılır, fasulyenin üzerine eklenir, tuz serpilir, 15 dakika daha pişirilir, ılık ya da soğuk olarak servise sunulur.

    __________________



  2. 2
    ZİLE
    Bayan Üye

    Cevap: Zeytinli Fasulye (Zeytinyağlı)

    Reklam



    Taze fasulye hem sağlık açısından çok tercih edilmekte hem de tadından dolayı yapılmaktadır. Bu yemeğin yapılışı çok basit fakat elden ele baharatı sosu az çok değişebilmektedir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi