Domatesli Gulaj Tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Dünya Mutfakları Bölümünden Domatesli Gulaj Tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Nazım-Hikmet
    Üye
    Reklam

    Domatesli Gulaj Tarifi

    Reklam



    Domatesli Gulaj Tarifi

    Forum Alev
    Malzemeler
    • 1 kg. dana kuşbaşı
    • 1 demet taze soğan
    • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
    • 1/2 su bardağı süt kreması
    • 4 adet soğan
    • Tuz, karabiber
    • 1 yemek kaşığı domates salçası
    • 1 yemek kaşığı un
    • 400 ml et suyu
    • 2 çay bardağı beyaz şarap
    • 500 gr. domates
    Tarif Bilgileri
    Kategori: Alman Mutfağı
    Puanı: 4
    Tarifi Yazdır


    Yapılışı

    Eti kızgın yağda kızartın. Tuz ve karabiberi ekleyin.
    Soğanları soyun , şerit şerit kesin ve etlerle beraber pembeleştirin.
    Kavurduğunuz etlere domates salçasını ve unu ekleyin.
    Sırasıyla et suyu ve şarabı ilave edin. Ağzı kapalı olarak
    kısık ateşte 1 saat 15 dakika pişirin.
    Diğer tarafta domatesleri soyun, çekirdeklerini çıkartın ve küp küp doğrayın. Taze soğanları ince ince doğrayın. Taze soğan ve kremayı
    işme süresinin bitimine 5 dakika kala etlere katın.
    En son domatesleri koyup, ateşten alın. Patates püresi
    ile beraber servis yapın. Afiyet Olsun




  2. 2
    ZİLE
    Bayan Üye

    Cevap: Domatesli Gulaj Tarifi

    Reklam



    Etli yemeklerin tadı bir başka olur. Bu etli tarif de güzel ve lezzetli bir yemek olduğu için misafirler için ve ev halkı için yapılabilecek bir tariftir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi