Bonfile Tava Tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Dünya Mutfakları Bölümünden Bonfile Tava Tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    LoveNess
    Bayan Üye
    Reklam

    Bonfile Tava Tarifi

    Reklam



    Bonfile Tava Tarifi

    Forum Alev
    Malzemeler
    • 200 gr bonfile
    • 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
    • Yarım su bardağı mirin (Japon şarabı)
    • 2 çorba kaşığı soya sosu
    • 2 dilim salatalık
    • 2 dilim domates
    • 2 halka kesilmiş dolmalık yeşilbiber
    • 1 yaprak beyaz lahana
    Tarif Bilgileri
    Kategori: Japon Mutfağı



    Yapılışı


    * Ayçiçek yağını tavada kızdırın. Bonfileyi ekleyip iki taraflı pişirin. Mirin ve soya sosunu ekleyip et yumuşayıncaya ve sos koyulaşana kadar kısık ateşte pişirin.

    * Beyaz lahana yaprağını kıyın. Et piştikten sonra dilimleyip servis tabağına alın. Eti, lahana, salatalık, domates ve dolmalık yeşil biberle servis yapın.





  2. 2
    ELVAN
    Bayan Üye

    Cevap: Bonfile Tava Tarifi

    Reklam



    Tava yemeği geniş bir alana yayılmış ve tüm ülkelerde yapılır bir tarif haline gelmiştir. Fakat farklı şekillerde yapılmaktadır. Yurt dışında Müslüman olmayan ülkelerde şarap ile tatlandırılmaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi