Et Sarma Tarifi / Avusturya - Et sarma / Et Sarma Tarifi Hakında

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Dünya Mutfakları Bölümünden Et Sarma Tarifi / Avusturya - Et sarma / Et Sarma Tarifi Hakında ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    mynq
    Emekli
    Reklam

    Et Sarma Tarifi / Avusturya - Et sarma / Et Sarma Tarifi Hakında

    Reklam



    Et Sarma Tarifi / Avusturya - Et sarma / Et Sarma Tarifi Hakında

    Forum Alev
    Malzemeler
    • 1/2 kg nuar
    • 6 adet tostluk kaşar peyniri dilimi
    • 1/2 demet maydanoz
    • 2 orta boy kuru soğan
    • karabiber
    • tuz
    • biraz un
    Yapılışı

    1/2 kg nuar etini ince dilimler kesilip şnitzel tarzında dövülür. Et dilimlerinin üzerine tuz ve karabiber ekilir. Maydanoz ve soğan birlikte
    incecik kıyılarak et dilimlerinin üzerine yayılır. Kaşar peyniri et dilimlerini kaplayacak şekilde yerleştirilir. Et dilimleri rulo yapılarak tutması için yarım kürdan rulonun ortasına takılır. Etler teflon tavada iyice kızartılır ve kızardıktan sonra üzerine su ilave edilerek pişmeye bırakılır. Etler piştikten sonra tavadan bir tabağa alınır. Tavadaki sosa
    biraz un eklenerek sosun hafif koyulaşması sağlanır ve etler tekrar tavadaki sosun içine konulur. Etler 5 dakika daha bu sosla birlikte piştikten sonra servis yapılır.




  2. 2
    ZİLE
    Bayan Üye

    Cevap: Et Sarma Tarifi / Avusturya - Et sarma / Et Sarma Tarifi Hakında

    Reklam



    Oldukça basit bir tarif ve zahmet çekmeden yapılabilecek bir tariftir. Etin soslanarak yapılması kaşarın kullanılması etin tadını oldukça lezzetli hale getirmektedir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi