Alman Bisküvisi (Almanya)

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Dünya Mutfakları Bölümünden Alman Bisküvisi (Almanya) ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Genç.bjk
    Bayan Üye
    Reklam

    Alman Bisküvisi (Almanya)

    Reklam



    Alman Bisküvisi (Almanya)

    Forum Alev
    ALMAN BİSKÜVİSİ

    MALZEME:
    300 gr. un
    200 gr. tereyağı
    200 gr, kaşar peyniri rendesi
    2 adet yumurta
    yarım kahve kaşığı tuz.

    HAZIRLANIŞI:
    Unun ortası açılır. Tereyağı elle krema haline gelinceye kadar ezilir. Rendelenmiş kaşar peyniri ilâve edilir, gene karıştırılır. Yavaş yavaş un alınıp hamur haline getirilir. Yarım santim kalınlığında açılır. Kalıpla kesilip üzerlerine yumurta sarısı sürülür, istenirse ortalarına susam veya çerekotu konulur. Kalıp yoksa kaşıkla veya elle muntazamca şekiller verilir. Hazırlanan bu küçük bisküiler dibi yağlanmış bir tepsiye birbirine değmeyecek şekilde aralıklı olarak dizilir. Orta hararetle bir fırında 20-25 dakika pişirilir. Pişen bisküviler son derece gevrek olur, çok çabuk dağılır.




  2. 2
    ZİLE
    Bayan Üye

    Cevap: Alman Bisküvisi (Almanya)

    Reklam



    Bebeklerin vazgeçilmez yiyeceklerinden biri olan bisküvi evde bu tarifle artık hazırlanabilir. Bunun dışında içeceklerin yanında da yapılabilecek bir tariftir.







+ Yorum Gönder
alman bisküvisi
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi