Yoğurtlu Kelle Tarifi - Yoğurtlu Kelle Malzemeleri

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Et Yemekleri - Köfteler Bölümünden Yoğurtlu Kelle Tarifi - Yoğurtlu Kelle Malzemeleri ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hozukcan
    Emekli
    Reklam

    Yoğurtlu Kelle Tarifi - Yoğurtlu Kelle Malzemeleri

    Reklam



    Yoğurtlu Kelle Tarifi - Yoğurtlu Kelle Malzemeleri

    Forum Alev
    MALZEMELER

    2 adet kuzu başı
    2 bardak yoğurt
    6 diş sarmısak
    1 yemek kaşığı tereyağ
    1 tatlı kaşığı pul biber
    Karabiber
    Tuz


    HAZIRLANIŞI

    Kuzu başlarının çenelerini çıkarıp atın. Tencereye tuz ve su koyup 2 saat kadar, etler kemiklerinden ayrılancaya dek pişirin.

    Kemikleri etlerden ayırıp iri iri doğrayın. Sarmısaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış pul biberle servis yapın




  2. 2
    Elvin
    Bayan Üye

    Cevap: Yoğurtlu Kelle Tarifi - Yoğurtlu Kelle Malzemeleri

    Reklam



    Hayvanın her yerini yemek oldukça çok faydalıdır. Faydalı olduğu kadar da lezzetli olan tadı özel bir tarif ile hazırlamak iştahları kabartacaktır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi