Çörek Otlu Pişi Tarifi - Çörek Otlu Pişi Nasıl Yapılır

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Hamur İşi ve Börekler Bölümünden Çörek Otlu Pişi Tarifi - Çörek Otlu Pişi Nasıl Yapılır ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Gülehasret
    Süper Moderatör
    Reklam

    Çörek Otlu Pişi Tarifi - Çörek Otlu Pişi Nasıl Yapılır

    Reklam



    Çörek Otlu Pişi Tarifi - Çörek Otlu Pişi Nasıl Yapılır

    Forum Alev
    Çörek Otlu Pişi Tarifi - Çörek Otlu Pişi Nasıl Yapılır



    Malzemeler :

    4 Su B. Un
    Çörek Otlu Pişi 1 Su B. Yoğurt
    2 Yumurta
    1 Çorba K. Yumuşak Margarin
    1 Paket Kabartma Tozu
    Yarım Limon
    2 Çorba K. Çörek Otu
    1 Tatlı K. Tuz

    Kızartmak İçin:

    Sıvıyağ

    Hazırlanışı

    Karıştırma kabına yumurtaları kırın. Üzerine yoğurdu ve yumuşak margarini alın. Limon suyunu kabartma tozunun üstüne sıkın. Karıştırma kabına alıp çırpma teliyle karıştırın.

    Çörekotunu ve tuzunu atıp karıştırın. Unu azar azar ilave edin. İyice yoğurun. Üzerini streç folyoyla kapatıp dinlenmeye bırakın. Dinlendikten sonra tezgaha alıp iyice açın. Yuvarlak kalıpla ya da bardak ağzıyla yuvarlak parçalar kesin. Sıvıyağda kızartın.

    Servis tabağına alın. Doğranmış domates salatalık ve peynirlerle servis edin.




  2. 2
    GAZİBE
    Bayan Üye

    Cevap: Çörek Otlu Pişi Tarifi - Çörek Otlu Pişi Nasıl Yapılır

    Reklam



    Kızarmış hamur işleri sevenler için oldukça harika bir tat olan bu pişilerin her zaman kolaylıkla yapılabilmesi misafirlerin geldiği zamanda yapılmasını sağlamaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi