PHP Üyelik Sistemi Yapmak

+ Yorum Gönder
3. Sayfa BirinciBirinci ... 234 ... Sonuncu8Sonuncu9
Webmaster ve HTML-PHP-ASP-JAVA Bölümünden PHP Üyelik Sistemi Yapmak ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 25
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    Reklam

    --->: PHP Üyelik Sistemi Yapmak

    Reklam



    kodları alışımda bir hata yok arkadaşım
    ne yazdıysan onu aldım aslında giris.php için


    Yudumla --->: PHP Üyelik Sistemi Yapmak Hakkında Konu

  2. 26
    ejder123
    Usta Üye
    Arkadaşım şimdi giris.php yi aç .. daha sonra içindekilerin hepsini sil ve altta verdiklerimi ekle...
    Kod:
    <?php 
    include ("vt.php"); 
    ?> 
     
    <form id="form1" name="form1" method="post" action="uyekontrol.php"> 
      <table width="100%" border="1"> 
      <tr> 
        <td colspan="3"><?php echo "$siteadi";?> Giris Formu</td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td>Kullanıcı adı </td> 
        <td>:</td> 
        <td> 
          <input type="text" name="kullanici" />    </td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td>Sifre</td> 
        <td>:</td> 
        <td><input type="password" name="sifre" /></td> 
      </tr> 
      <tr> 
        <td colspan="3"><input type="submit" name="Submit" value="Giris Yap" /></td> 
      </tr> 
    </table> 
    </form>
    Eger sorun yine devam ediyorsa..

    uyekontrol.php yi açınız... içindekilerin hepsini silin ve Altta verdiklerimi ekleyin...

    Kod:
    <?php 
    include ("vt.php"); 
    
    $kullanici=$_POST["kullanici"]; 
    $sifre=$_POST["sifre"]; 
    $msifre=md5($sifre); 
    
    if(($kullanici=="")or($sifre=="")){ 
    echo "Bos Alan Birakmayiniz"; 
    exit(); 
    }else{ 
    $sor=mysql_query("select * from uyeler where uyeadi='$kullanici' and msifre='$msifre'"); 
    if(@mysql_num_rows($sor)>0){ 
    
    $kullanicidurumucek=mysql_fetch_array($sor); 
    $durum=$kullanicidurumucek['ban']; 
    if($durum=="0"){ 
    setcookie("kullanici","$kullanici",time()+60*60); 
    echo "Hosgeldiniz $kullanici Suanda Oturum Açtiniz<br>"; 
    echo "<a href=index.php>anasayfaya Dön</a>"; 
    }else{ 
    echo "Siz Bu Siteden banlisiniz neden Giris Yapmayi Deniyorunuz<br>"; 
    echo "<h3><font color=red>Banli Oldgunuz Site :  $siteadi</font>"; 
    exit(); 
    } 
    
    }else{ 
    
    
    echo "Kullanici Adi Yada Sifre Hatali<br>"; 
    echo "Girdiginiz Sifre : $msifre"; 
    exit(); 
    } 
    
    } 
    
    ?> 


  3. 27
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    ok
    bi kademe daha ilerledik ejder
    şöyle bi uyarı geldi
    "
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\vhosts\tacirnet.com\httpdocs\vt.php:10) in C:\Inetpub\vhosts\tacirnet.com\httpdocs\uyekontrol .php on line 18
    Hosgeldiniz xxxx" Suanda Oturum Açtiniz
    anasayfaya Dön"

    yani girdiğim üyeilke oturumu açtı fakat
    line 18 de bi hata var diyor uyekontrolde
    bu hata da gierilmeli sanırım her ne ise

    saolasın üstad
    senle güzel ilerleniyor bu konuda
    teşekkürler

  4. 28
    ejder123
    Usta Üye
    uyekontrol.php ye bunlara yaz birde öyle dene belki sorunun çözülebilir..
    Kod:
     <?php 
    include ("vt.php"); 
    
    $kullanici=$_POST["kullanici"]; 
    $sifre=$_POST["sifre"]; 
    $msifre=md5($sifre); 
    
    if(($kullanici=="")or($sifre=="")){ 
    echo "Bos Alan Birakmayiniz"; 
    exit(); 
    }else{ 
    $sor=mysql_query("select * from uyeler where uyeadi='$kullanici' and msifre='$msifre'"); 
    if(@mysql_num_rows($sor)>0){ 
    
    $kullanicidurumucek=mysql_fetch_array($sor); 
    $durum=$kullanicidurumucek['ban']; 
    if($durum=="0"){ 
    setcookie("kullanici","$kullanici",time()+60*60); 
    echo "Hosgeldiniz $kullanici Suanda Oturum Açtiniz<br>"; 
    echo "<a href=index.php>anasayfaya Dön</a>"; 
    }else{ 
    echo "Siz Bu Siteden banlisiniz neden Giris Yapmayi Deniyorunuz<br>"; 
    echo "<h3><font color=red>Banli Oldgunuz Site :  $siteadi</font>"; 
    exit(); 
    } 
    
    }else{ 
    
    
    echo "Kullanici Adi Yada Sifre Hatali<br>"; 
    echo "Girdiginiz Sifre : $msifre"; 
    exit(); 
    } 
    
    } 
    
    ?> 


  5. 29
    erdemgerekli
    Yeni Üye
    maalesef gene aynı hatayı verdi..
    vt.php ye baktım orda bi sorun yok

    "Cannot modify header information - headers already sent "
    bu uyarıya ne yapmak gerek acaba, onu çözmek gerek..

  6. 30
    isavasci
    Yeni Üye
    birader bunla ne kadar ugraştim ama

    [IMG]res://C:\windows\system32\shdoclc.dll/pagerror.gif[/IMG]Sayfa görüntülenemiyor

    Ulaşmaya çalıştığınız sayfada sorun var ve sayfa görüntülenemiyor.Lütfen bunları deneyin:



    HTTP 500 - İç sunucu hatası
    Internet Explorer



    bundan bşka bişey gelmiyo karşimiza bi el atarsan cok makbule geçer


  7. 31
    TuRKisHRuLeR
    Yeni Üye
    sağolasin kardes... cok tşk

  8. 32
    Pendik34
    Yeni Üye
    S.a Siteye Bu Konu İçin Üye Oldum. Öncelikle emegine Saglik. İlk Denememle Başarili Sonuç Aldim Fakat Bi Kaç Sorum Olucak.
    (Acemiyim Bu İşlerle Kendimi Geliştirmek İçin Ugraşiyorum)

    -Bu Üyelik Sistemine. Ayni Forum'dakilar Gibi Mod Luk Yapabilirmiyiz ?
    -Ayni Forum Daki Gibi Kullanicinin Profili Ve Profilini Deyiştir Özelligini Yapa Bilirmiyiz. ?
    - Ve Üye Olmayanlar Sadice Özel Sayfalardaki ( Benim Belirlicegim Sayfalarda Üye Olmadan Göremicegi Bi sayfa Yapabilirmiyiz ?

    Cok Şey Sordum Ama. Amacim Ögrenmek. Ve Acicagim Sitede Uygulamak.
    Şimdiden Tşkler. Yani Bu Üyelik Sistemini Geliştirmek İstiyorum. Emegine Saglik Tekrar.;)

  9. 33
    wody
    Emekli
    1.Bu Üyelik Sistemine. Ayni Forum'dakilar Gibi Mod Luk Yapabilirmiyiz ?
    2.Ayni Forum Daki Gibi Kullanicinin Profili Ve Profilini Deyiştir Özelligini Yapa Bilirmiyiz. ?
    3. Ve Üye Olmayanlar Sadice Özel Sayfalardaki ( Benim Belirlicegim Sayfalarda Üye Olmadan Göremicegi Bi sayfa Yapabilirmiyiz ?
    arkadaşın son Aktivitesi: bir Hafta önce 20:19
    ben şimdilik kısa bi cevap veriyim arkadaş uğrayınca daha ayrıntılı bi şekilde yardımcı olabilir.
    @Pendik34

    1.istediğiniz kişilere değişik yetkiler vererek yapabilirsiniz,yönetici yapabilirsiniz tam yetkisi olur,editör olur yazı yazma, silme gibi değişik yetkiler verebilirsiniz.
    2.forumdaki profilin basit bi şekli yapılabilir örneğin,makale siteniz vardır yazılarım,yorumlarım,özel mesajlar,avatar gibi sçenekler sunabilirsiniz.
    3.üyelik istiyen sayfalarda yapabilirsiniz.

    dedikleriniz hepsini yapabilirsiniz ama php kodlamasını iyi bi şekilde bilmeniz gerekir.acemiyim dediğiniz acemi birisi için biraz zor işlemler olabilir bunlar.
    daha basit kolay şeylerde kendiniz geliştirmeniz daha ii olacaktır tabi sizin seviyenizi tam olarak bilmiyorum ama pek bilginiz yoksa daha basitten geliştirmeye çalışın kendinizi.
    size tavsiyem diğer scriptleri örnek alabilirsiniz kendinize, ücretsiz dağıtılan birçok script var üyelik sistemi bulunanlarda var inceleyin bence.

  10. 34
    Pendik34
    Yeni Üye
    İlgilendigin İçin Tşkler. Ben Hazir Sistemlerle Ugraştim Bişiler Yaptim Ama Olmadi :mad:Hazir Kullanmak İstemiyorum.Ama bunuda Beceremedim.Cok Güzel Acıklamişin. Tam İstedigim Senin Anlattigin Gibi.Modluk Yani Editör Olarak Yazi Yazabilir.Forumlardan Yararlanip.Kullanici Profili Yapilir.Ama Beceremedim.Neyse Eger Arkdaş Yapabilirse Yararlaniriz.

  11. 35
    burhancoskun
    Yeni Üye
    benim sitede

    Mysql Baglanamadi yazıyo

  12. 36
    wody
    Emekli

    --->: PHP Üyelik Sistemi Yapmak

    Reklam



    verilen sql phpmyadmine yükledikten sonra vt.php mysql bilgileri yazacaksınız doğru bi şekilde yaptıktan sonra sorun olmaz tekrar deneyin

+ Yorum Gönder
3. Sayfa BirinciBirinci ... 234 ... Sonuncu8Sonuncu9
php kullanıcı girişi oluşturma,  php de kullanıcı girişi yapma,  php üye kayıt formu,  php ile kullanıcı girişi yapma,  php üyelik sistemi yapımı
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 8 kişi