PHP Üyelik Sistemi Yapmak

+ Yorum Gönder
6. Sayfa BirinciBirinci ... 356
Webmaster ve HTML-PHP-ASP-JAVA Bölümünden PHP Üyelik Sistemi Yapmak ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 61
    Ziyaretçi
    Reklam

    Cevap: PHP Üyelik Sistemi Yapmak

    Reklam



    Merhaba , diyelim bir sayfa yapmak istiyoruz sadece üyeler görsün ne yapmamız gerek ( bu kodlar ile oluşturduk )


    Yazımız Cevap: PHP Üyelik Sistemi Yapmak Hakkındadır

  2. 62
    Ziyaretçi
    arkadaşım çok güzel anlatmışsında benim takıldığım bir nokta var ben önceden kayıt olu felan oluşturmuştum veritabanına bilgileri ekliyorum fakat giriş yapta takılıyorum her seferinde. databasemin adı alihan, tablonun adı üyeler, şimdi senin yazdığın koda göre şuraya ne yazmam lazım?:

    }else{
    $sor=mysql_query("select * from uyeler where uyeadi='$kullanici' and msifre='$msifre'");

    buradki where den sonra uyeadı yerine ne girmem lazım? database ismini giriyorum olmuyo phpmyadminden php kodu çekiyorum olmuyo nasıl yapıcaz?

  3. 63
    Ziyaretçi
    bnm şifre sormadan sadece kullanıcı adı ile "form.php"ye kaydetmesini ve daha sonrada "müşterisorgula.html"de arattığımızda arama yapması için ne yapmam lazım ???....

+ Yorum Gönder
6. Sayfa BirinciBirinci ... 356
php kullanıcı girişi oluşturma,  php de kullanıcı girişi yapma,  php üye kayıt formu,  php ile kullanıcı girişi yapma,  php üyelik sistemi yapımı
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 8 kişi