Php Nuke imagevue hatası yardım!

+ Yorum Gönder
Webmaster ve HTML-PHP-ASP-JAVA Bölümünden Php Nuke imagevue hatası yardım! ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    PiriReis123
    Yeni Üye
    Reklam

    Php Nuke imagevue hatası yardım!

    Reklam



    Php Nuke imagevue hatası yardım!

    Forum Alev
    Mrb arkadaşlar php nuke siteme flash galeri kurdum ancak aşadaki hatayı alıyorum...
    Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in /home/mesil/public_html/dnesil/Gallery/include/Config.class.php on line 146

    Warning: array_keys(): The first argument should be an array in /home/mesil/public_html/dnesil/Gallery/include/Config.class.php on line 322

    lütfen bilen birisi varsa çok önemli bi sorun. herkes bunu bekliyodu ve birtürlü yapamadım yardım istemek zorunda kaldım.



  2. 2
    KemaaLL
    Emekli
    Reklam



    Alıntı PiriReis123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mrb arkadaşlar php nuke siteme flash galeri kurdum ancak aşadaki hatayı alıyorum...
    Warning: parse_ini_file() has been disabled for security reasons in /home/mesil/public_html/dnesil/Gallery/include/Config.class.php on line 146

    Warning: array_keys(): The first argument should be an array in /home/mesil/public_html/dnesil/Gallery/include/Config.class.php on line 322

    lütfen bilen birisi varsa çok önemli bi sorun. herkes bunu bekliyodu ve birtürlü yapamadım yardım istemek zorunda kaldım.
    yaptığın düzenlemelerde bişeyde hata yapmışsın Config.class.php bu dosyada yaptığın bir değişiklik var ise kontrol etmen gerekiyor..gerekirse yaptığın işlemi aynen geriye al dene..düzenleme yapmadan öncede orjinal dosyalarını yedeklemeni tavsiye ederim







  3. 3
    PiriReis123
    Yeni Üye
    configde hiçbideğişikliğe gerek yok upload ettiğimde direk çalışıyo boş bi hosting de denedim çalışdı anca php nuke kurulu şuanki sitemde bu php galeriyi yükleyince böyle bi hata verdi. birisi farklı db ler kullan dedi ancak onuda yapamadım:(((







  4. 4
    denizcafem
    Yeni Üye
    gördüğüm kadarıyla config.class.php de almışsın yani DB bağlantı esnasında senin sorunun bir sinek ısırığı kadar basit birşey tabi bilenler için :D benim başıma geldi bari başkaları bu acıyı çekmesin

    install.php dosyanı aç en başına ;

    <? ob_start(); session_start(); ?>

    ve en sonuna şunu ekle ;

    <? ob_end_flush(); ?>

    eğer olurda hata devam edecek olursa Config_class.php aç ve aynısını okada ekle ;)

+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi