+ Yorum Gönder
Tanıtım ve İzlenim Ve Donanım İnceleme Bölümünden Zen Portable Media Center - Zen PMC (PC) Donanım Bilgileri ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    InKusTe
    Usta Üye

Forum Alev
    Medya özelliklerinden ötürü seyahat edenler için güzel bir oyuncak gibi gözüküyorsa da kendimizi Zen'in sadece eğlence yönüne kaptırmamak lazım. Zira iş içinde birçok alanda kullanılabilir. En basit örnek bir emlakçının müşterisine elindeki evleri tanıtmak için kullanması gösterilebilir.

Zen'in 3,8''lik TFT-LCD ekranında 320X240'lık çözünürlükte görüntü alabiliyoruz. Buna 64k'lık renkli ekranı eklediğimizde mobil cihazımız bir multimedia canavarına dönüşüyor. Dahili ses sistemi her ne kadar EAX destekli olmasa da yeterli. THY'nin de uçaklarında yeni yeni kullanmaya başlayacağı, başlıkların arkasına yerleştirilen ufak ekranlar kadar kaliteli görüntü sunması, seyrettiğimiz filmlere rahatlıkla kendimizi kaptırabilmemizi sağlıyor.

Zen PMC ile birlikte gelen Windows Media Player 10 yazılımı, WMV, Mpeg 1-2, Avi, WMA, MP3, Jpg ve diğer birçok formatla sorunsuz olarak çalışıyor. Bu özellikleri görünce ister istemez "Bu dosyalar Zen MPC'ye nasıl aktarılıyor?" sorusu akla geliyor. USB 2.0 bağlantısı aracılığı ile herhangi bir PC'ye bağlanıp resim, video ve ses dosyalarımızı rahatlıkla taşıyabiliyoruz. HardDisk'i de yeterince geniş (20 GB) olduğu için 85 saat film ya da 9000'e yakın mp3 dosyası sığdırabiliyor.

Güzel bir taşıma kılıfı ile birlikte gelen Zen MPC, 649 US + KDV'lik fiyatı ile birçok mağazada satışa sunuldu. Ayrıntılı bilgi için tıklayabilirsiniz.

2. 2
    InKusTe
    Usta Üye

--->: Zen Portable Media Center - Zen PMC (PC) Donanım Bilgileri

Reklam

Parmaklarımızın arasındaki sinema keyfi.

Özellik Tanım Boyut: ExBxG: 5.67" x 3.18" x 1.06" (144mm x 80.7mm x 27mm) Ağırlık: 12oz (340 gram) pil ile Ekran: 3.8", 320 x 240 pixel çözünürlük, arka aydınlatmalı LCD Ekran Kapasite 20GB Hard disk sürücüsü Pil Ömrü: 22 saate kadar devamlı sesli çalışma süresi
    Ya da 7 saate kadar devamlı video oynatma süresi
    Arayüz: USB 2.0 (USB 1.1 ile uyumlu) Video Playback Format: Windows Media Video (WMV) 7, 8 ve 9 Audio Playback Destegi: Windows Media� Audio (WMA) (Kayıpsız, Standard, Ses) MP3 Fotoğraf Format Desteği: JPEG Windows Media Player 10 Destekli Formatlar: ASF, DVR-MS, AVI, MPEG1, MPEG24 MPE, M1V, MPG, MP2, WAV, AU, SND Paket Içerikleri
    • Creative Zen Taşınabilir Medya Merkezi