Frambuazlı Muzlu Pasta

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Pasta ve Tatlılar Bölümünden Frambuazlı Muzlu Pasta ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Sevinç
    Bayan Üye
    Reklam

    Frambuazlı Muzlu Pasta

    Reklam



    Frambuazlı Muzlu Pasta

    Forum Alev



    Malzeme:
    1 paket kedidili bisküvi
    1 su b. krema
    2 çorba k.tozşeker
    1 p. vanilya

    Islatmak için:

    1 çay b. su
    2 çorba k. tozşeker

    Arası için:

    Frambuaz
    muz


    Kreması için:

    3 su b. süt
    1 su b. tozşeker
    2 çorba k. nişasta
    1 çorba k. un
    1 p. vanilya
    1 yumurta sarısı


    Hazırlanışı:

    1 paket kedi dili bisküviyi yuvarlak pasta çemberine dizin.Zemine de bisküvileri yerleştirin.Bisküvileri 1 çay bardağı su ve 2 çorba kaşığı toz şeker ile bisküvileri ıslatın.1 kase frambuazı kaşık ile ezin.Zemimdeki bisküvilerin üzerine dökün.
    Kreması için tencereye 3 su bardağısüt,1 su bardağı toz şeker,nişasta,un,1 paket vanilya 1 adet yumurta sarısını ilave edin.Kaynaya kadar pişirin.Başka bir kapta 1 su bardağı krema,2 çorba kaşığı toz şeker,1 paket vanilayayı sertleşene kadar çırpın.Bisküvilerin üzerine bu kremalı karışımın birazını dökün.

    Üzerine muz dilimlerini alın.Pişen kremayı muz dilimlerin üzerine dökün.Buzdolabında bir süre dinlendirin.Tekrar kremalı karışdan dökün.Üzerine tane frambuazları yerleştirin.Tekrar pastayı buzdolabına alın.Pasta soğuduktan sonra çemberinden çıkartın.Renkli kurdelalar ile süsleyin.
    Frambuazlı muzlu pastayı soğuk olarak servis edin.Hafif serin bir pasta...Afiyet olsun şimdiden.




  2. 2
    SALİHA
    Bayan Üye

    Cevap: Frambuazlı Muzlu Pasta

    Reklam



    Genelde pastaların en çok görüntüsüne takılır çok beğeniriz. Süslemesi tadının da güzel olduğunu gösteren önemli bir ayrıntıdır. Bu nedenle özen gösteririz.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi