Gazoz Kapağı Tatlısı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Pasta ve Tatlılar Bölümünden Gazoz Kapağı Tatlısı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    _MeLL_
    Bayan Üye
    Reklam

    Gazoz Kapağı Tatlısı

    Reklam



    Gazoz Kapağı Tatlısı

    Forum Alev
    Malzemeler
    1 Paket Margarin
    2 Adet Yumurta
    1 Çay Bardağı Yoğurt
    1 Paket Kabartma Tozu
    1 Paket Vanilya
    Alabildiği Kadar Un
    Fındık
    Şerbeti İçin:
    4 Su Bardağı Şeker
    4 Su Bardağı Su


    Yemeğin Tarifi
    Hamur malzemelerini bir kaba alın.Börek hamuru yoğurur gibi yoğurun ve incecik açın.Su bardağının ağzı ile keserek yuvarlak hamurlar elde edin.Sonra hamurları birbirlerinin üzerine koyarak ikişerli hamurlar yapın.
    Bir gazoz kapağı ile üstteki hamurun ortasını çıkarın ve o boşluğa fındıkları doldurun.Bütün tatlıları bu şekilde hazırlayın.Fırında orta ısıda pembeleşinceye kadar pişirin.
    Diğer tarafta şerbeti için su ve şekeri ocakta kaynatın.Fırından çıkardığınız tatlı ılınmaya başlayınca sıcak olarak şerbeti üzerine dökün.Şerbetini emen tatlıları servis yapın.




  2. 2
    SALİHA
    Bayan Üye

    Cevap: Gazoz Kapağı Tatlısı

    Reklam



    Yemek, pasta tatlı yapanların hayal gücü de genişlemektedir. Bu tür tarif şekilleri ile pastaların ve tatlıların daha güzel görünmesini sağlayarak iştah açmaktadır.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi