İç Baklalı Bulgur Pilavı - Tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Pilavlar ve Tavuk Yemekleri Bölümünden İç Baklalı Bulgur Pilavı - Tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    xRockİnGirLx
    Süper Moderator
    Reklam

    İç Baklalı Bulgur Pilavı - Tarifi

    Reklam



    İç Baklalı Bulgur Pilavı - Tarifi

    Forum Alev
    İç Baklalı Bulgur Pilavı

    İç baklalı bulgur pilavı 4 kişiliktir. 10 dakikada hazırlayabilir, 15 dakika da pişme süresi ile servise hazır hale gelir.
    Malzemeler:
    1 su bardağı pilavlık bulgur
    2 soğan
    2 çorba kaşığı (40 gr) margarin
    Yarım kg taze iç bakla
    1 çorba kaşığı biber salçası
    5.5 su bardağı su
    Tuz
    Hazırlanışı:
    Soğanları temizleyip küp küp doğrayın. Margarini tencereye alıp soğanı pembeleştirin. Salçayı ilave edip karıştırın. 4 bardak su ve baklayı ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Tencereye bulguru ilave edip üzerine 1.5 bardak su ekleyin. Kapağı kapalı olarak pişirin. Tencereyi ocaktan alıp kapağı kapalı olarak 10 dakika dinlendirin. Sıcak olarak servis yapın.




  2. 2
    ZİLE
    Bayan Üye

    Cevap: İç Baklalı Bulgur Pilavı - Tarifi

    Reklam



    Bulgur pilavı sade de yapılmaktadır Fakat sebzeli daha çok beğenilmektedir. Farklı sebzeler ile yapılabilen bu yemek doymak ve lezzetli bir yemek yemek için birebir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi