Zürbiyet-Reçeller - Marmelatlar-Türk mutfağı

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Reçeller - Marmelatlar Bölümünden Zürbiyet-Reçeller - Marmelatlar-Türk mutfağı ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    xRockİnGirLx
    Süper Moderator
    Reklam

    Zürbiyet-Reçeller - Marmelatlar-Türk mutfağı

    Reklam



    Zürbiyet-Reçeller - Marmelatlar-Türk mutfağı

    Forum Alev
    MALZEMELER
    150 gr pekmez
    150 gr süzme bal
    50 gr tereyağ
    50 gr ceviz içi {iri kıyılmış}


    HAZIRLANIŞI

    Tereyağ bir tavada eritilir, pekmez ve bal ilave edilerek bir taşım kaynatılır.
    Soğuduktan sonra ceviz katılır. Kahvaltılarda ekmeğe sürülerek yenir.




  2. 2
    rabia07
    Usta Üye

    --->: Zürbiyet-Reçeller - Marmelatlar-Türk mutfağı

    Reklam



    Güzel bir reçel tarifi hemen yapacağım teşekkürler:)







+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi