Havuç Lokmaları

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Sebze Yemekleri ve Zeytinyağlılar Bölümünden Havuç Lokmaları ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Mattet
    Usta Üye
    Reklam

    Havuç Lokmaları

    Reklam



    Havuç Lokmaları

    Forum Alev

    Havuç Lokmaları

    Malzemesi:

    1 kg rendelenmiş havuç
    2 su bardağı toz şeker
    2 paket Eti Burçak bisküvi
    100 gr tereyağ

    Hazırlanışı:

    Tereyağ tavada eritilir, rendelenmiş havuçları ilave edip, 4-5 dakika karıştırılır. Şeker eklenerek havuç, suyunu çekene kadar ocakta karıştırmaya devam edilir. Suyunu çektikten sonra, parçalanmış bisküviler havuç karışımına eklenir ve ocaktan alınır. İyice karıştırdıktan sonra soğumaya bırakılır. Naylon streçe sarıp buzdolabında 30 dakika bekletilir. Servis ederken istenilen şekilde kesilir.





  2. Alev
    Özel Üye

    Havuç Lokmaları Makalesine henüz yorum yazılmamış. ilk yorumu siz yapın


Sponsor Bağlantılar
+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi