Zeytinyağlı taze barbunya nasıl yapılır - zeytinyağlı taze barbunya tarifi

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Sebze Yemekleri ve Zeytinyağlılar Bölümünden Zeytinyağlı taze barbunya nasıl yapılır - zeytinyağlı taze barbunya tarifi ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Gülehasret
    Süper Moderatör
    Reklam

    Zeytinyağlı taze barbunya nasıl yapılır - zeytinyağlı taze barbunya tarifi

    Reklam



    Zeytinyağlı taze barbunya nasıl yapılır - zeytinyağlı taze barbunya tarifi

    Forum Alev
    Zeytinyağlı Taze Barbunya
    zeytinyağlı taze barbunya nasıl yapılır



    MALZEMELER:

    Birkilo taze barbunya.
    Bir tane kuru soğan.
    Bir havuç.
    Yedi sekiz dal maydanoz.
    Tuz.
    Bir çay bardağı zeytin yağı.
    Üç domates.
    Kaşık ucuyla salça.

    YAPILIŞI:

    Tencereye yağını ,soğanını koyalım, kavurmaya başlayalım.Sonra sırasıyla havuçları,barbunyayı ilave ederek kavurma işlemine devam edelim.Domatesini ekleyelim ve domatesin yumuşamasını bekleyelim.Salçasını,tuzunuda ekleyip,birsu bardağı sıcak suyunuda üzerinden gezdirip kısık ateşte pişmeye bırakalım.
    Pişirdiğimiz barbunyalarımızı cam tencereye alarak maydanozla süsleyerek servis yapalım.




  2. 2
    Sena
    Bayan Üye

    Cevap: Zeytinyağlı taze barbunya nasıl yapılır - zeytinyağlı taze barbunya tarifi

    Reklam



    barbunyanın bir çok yemeği yapılmaktadır ama zeytinyağlısı inanılmaz lezzetlidir.tadı kıvamı ağızda bıraktığı lezzet çok güzel ayrıca havuç ve domates ile buluşması son olarak maydonozla süslenmesi iştah kabartır







+ Yorum Gönder
taze barbunya nasıl yapılır,  taze barbunya nasıl pişer,  taze barbunya nasıl pişirilir,  zeytinyağlı taze barbunya tarifi,  taze barbunya tarifi
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi