Barbunyalı Kapuska Tarifi - Barbunyalı Kapuska Nasıl Yapılır?

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Sebze Yemekleri ve Zeytinyağlılar Bölümünden Barbunyalı Kapuska Tarifi - Barbunyalı Kapuska Nasıl Yapılır? ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    aysacan00
    Usta Üye
    Reklam

    Barbunyalı Kapuska Tarifi - Barbunyalı Kapuska Nasıl Yapılır?

    Reklam



    Barbunyalı Kapuska Tarifi - Barbunyalı Kapuska Nasıl Yapılır?

    Forum Alev
    Barbunyalı Kapuska Tarifi - Barbunyalı Kapuska Nasıl Yapılır?

    • 1 adet küçük Lahana
    • 1 su bardağı Barbunya
    • 100 gr. Kıyma
    • 1 adet Soğan
    • 1 çorba kaşığı Biber Salçası
    • 1 çorba kaşığı Margarin
    • Yeterince Sıcak Su
    • 1 tatlı kaşığı Pulbiber
    • Karabiber ve Tuz



    Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin.




  2. Alev
    Özel Üye

    Barbunyalı Kapuska Tarifi - Barbunyalı Kapuska Nasıl Yapılır? Makalesine henüz yorum yazılmamış. ilk yorumu siz yapın


Sponsor Bağlantılar
+ Yorum Gönder
5 üzerinden | Toplam : 0 kişi