Tas Kebabı Nasıl Yapılır

+ Yorum Gönder
Yudumla ve Soru(lar) ve Cevap(lar) Bölümünden Tas Kebabı Nasıl Yapılır ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1

  2. 2
    İlk Yolcu
    Bayan Üye





    Cevap: tas kebabı hazırlanışı


    Malzeme Listesi


    300 Gram Kuzu Eti
    1 Kase Arpacık Soğan
    Havuç
    1 Çorba Kaşığı Domates Salçası
    3 Diş Sarımsak
    2 Defne Yaprağı
    3 Yeşil Biber
    4 Domates
    3 Patates
    Sıvıyağ
    Tuz
    Tane Karabiber
    Su


    Hazırlanışı


    Tencereye sıvıyağını alın.Üzerine e 300 gr.kuzu etini ilave edin ve etleri kavurun. Daha sonra üzerine arpacık soğanları ve havuçları ilave edin. Üzerine 3 diş bütün sarımsak ilave edin.

    Üzerine 1 çorba kaşığı salça, 2 adet defne yaprağı ilave edin. Üzerine sıcak su ilave edip etleri pişirin. 4 adet domatesi iri olarak kesin ve tencereye ilave edin domatesleri 3 adet patatesi küp olarak kesin ve sıvıyağda patatesleri kızartın.

    Tas kebabını servis tabağına alın.Üzerine kızarmış olan patatesleri ilave edip servis edin.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 2 kişi