Antep Mutfagı:Ciğer Kavurma

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Yöresel Yemekler Bölümünden Antep Mutfagı:Ciğer Kavurma ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Antep Mutfagı:Ciğer Kavurma

    Reklam



    Antep Mutfagı:Ciğer Kavurma

    Forum Alev



    Ciğer Kavurma


    MALZEME;
    150 gr kuzu akciğeri (çekilmiş)
    50 gr kuyruk yağı (çekilmiş)
    1 adet kuru soğan
    1 /2 bardak su
    tuz, pul biber,yeterince karabiber
    ½ bardak su

    TARİFİ:
    Bir tencerede çekilmiş kuzu ciğeri ve kuyruk yağı,yarım bardak su,tuz ve pul biberle pişirilir.Önceden ince ince doğranmış soğanlar konarak karıştırılır.5-10 dk. çok kısık ateşte bekletildikten sonra üzerine karabiber ekilerek servise sunulur.





  2. 2
    Nisa Çolak
    Özel Üye

    Cevap: Antep Mutfagı:Ciğer Kavurma

    Reklam



    Çok kolay ve çok basit olan bu yemeği akşam yemeğine davet ettiğiniz misafirlerinize yapa bilir ve onlara unutulmaz bir akşam yemeği ziyafeti ile memnun ede bilirsiniz.







+ Yorum Gönder
ciger kavurmasi antep,  gaziantep ciger kavurma tarifi,  ciger kavurma tarifi antep,  antep usulü ciğer kavurma,  antep ciğer kavurma
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi