Terbiyeli Düğün Çorbası

+ Yorum Gönder
Yemekler ve Yöresel Yemekler Bölümünden Terbiyeli Düğün Çorbası ile ilgili Kısaca Bilgi
  1. 1
    Hakan
    Administratör
    Reklam

    Terbiyeli Düğün Çorbası

    Reklam



    Terbiyeli Düğün Çorbası

    Forum Alev
    Terbiyeli Düğün Çorbası


    Kullanılan Malzemeler : 200 gr. kuşbaşı koyun eti
    1 su bardağı un
    5 su bardağı et suyu
    1 çorba kaşığı tereyağ
    1 tatlı kaşığı tuz
    1 tatlı kaşığı kırmızıbiber

    TERBİYESİ İÇİN:
    1 Yumurta sarısı
    1 limon suyu Yarım bardak su

    Tarifi : Etleri küp küp doğrayın. Bir tencereye yeteri miktarda su koyup etleri pişirin. Unla bir bardak suyu karıştırıp bulamaç yapın. Kalan et suyunu bir tencereye alın. Pişen etleri ekleyin. Unlu bulamaca etleri iyice yedirerek ilave edin. Tuz koyup 10 dk. kadar pişirin. Terbiyesi için hazırladığınız malzemeleri iyice karıştırıp yavaş yavaş çorbaya koyun. Üzerine kırmızıbiber ve yağ gezdirip servis yapın.



  2. 2
    SALİHA
    Bayan Üye

    Cevap: Terbiyeli Düğün Çorbası

    Reklam



    Organları zorlamadan geçici ve emilimini sağlayan çorbalar bu sayede sindirim sistemine de yardımcı olduğu için bu tür çorbaların sürekli tüketilmesi gerekir.







+ Yorum Gönder
5 üzerinden 5.00 | Toplam : 1 kişi